Palm Parkies Breda

Palm Parkies

Wie gaat er mee!?!

Palm Parkies is een buiten festival in het Valkenbergpark van Breda-centrum. Super leuk om naar toe te gaan om dit een keer te beleven!

Sfeervol

Zelf ben ik al een aantal keer geweest en er heerst altijd een gezellige zomer-sfeer. Naar mijn gevoel hangt er dan een soort New-Yorkse parkfeest sfeer maar dan gevuld met Brabanders šŸ˜‰ en heel veel goede muziek. Men neme een picknickkleed mee, een fles wijn wat lekkere hapjes (je kunt overigens ook in het park wat drinken/eten kopen) en klaar is kees.

 

Muziek / hapje / drankje

De band die er dit jaar het meeste uitspringt is Cookies & Cream. Een super gave Antwerpse cover-band met hele goede zangers/muziekanten waarbij de hele show gesmeerd in elkaar zit. Ze kunnen het hele publiek meenemen met al hun nummers zodat er een dansende menigte ontstaat. Maar uiteraard kun je ook gewoon rustig wat verder weg op je kleedje zitten en nog een slok van je wijn nemen.

 

 

 

 

 

Be first to comment