Floor Gastrobar

Floor Gastrobar

Floor Gastrobar

Dit is pas een leuke nieuwe aanwinst voor de binnenstad van Breda: Floor GAstrobar. Waar eerst het Kabinet was gevestigd is dit pand nu omgetoverd tot een verfrissend nieuw restaurant. Je kunt hier genieten van kleine culinaire gerechtjes.

Gastrobar Floor

Qua ingrediënten wordt er gebruikt gemaakt van biologische lokale producten. Qua opmaak zijn het allemaal plaatjes wat je voorgeschoteld krijgt. Ook worden er verrassende combinaties geserveerd en de porties zijn ‘voorgerecht’ formaat. Hierdoor heb je toch de mogelijkheid om verschillende gerechtjes te proeven.

Ook de dranken zijn bewust geselecteerd, bijvoorbeeld biologische frisdranken en speciaal bieren uit Breda en omgeving.

Floor lounge

Het interieur is heel vernieuwend met industriële, koperen en ‘groene’ details en een mooie uitnodigende bar. Ook is er een lounge-gedeelte bij het raam. Kortom: een fijne tent om lang te verblijven en vaak terug te komen.

Floor Gastrobar GeniusChoice

Be first to comment