Muzipo

Muzipo

Super leuk om te doen met de allerkleinsten onder ons: ga naar een voorstelling bij Muzipo in Breda!

Theater

Muzipo verzorgt leuke en grappige (poppen)theater voorstellingen voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Laatst ben ik zelf met mijn dochter van 2,5 jaar naar de voorstelling Koetje Boe geweest. Ze vond het fantastisch.

koetje boe

Koetje Boe

Koetje Boe gaat over wolkjes. Over verrassings-, cadeautjes- en kusjeswolkjes. Een associatieve voorstelling waarin het wolkenvrouwtje van de wolken alles kan maken waar het kleine koetje gelukkig van wordt.

muzipo

Eerste rij

Het kleine ‘theater’  is gesitueerd in een woonwijk achter de Baronielaan en oogt heel klein, rommelig en kneuterig. Maar desalniettemin is de voorstelling heel leuk vormgegeven en voor de kinderen ontzettend leuk om te beleven. De kinderen mogen vooraan op de eerste rij zitten en er zijn nog een paar stoeltjes erachter voor de ouders/verzorgers.

 

 

Be first to comment