Hotel in Breda zoeken

hotel

Hotel in Breda

Hier lees je over de leukste overnachtingsmogelijkheden in Breda, zodat je makkelijk een locatie kan kiezen in Breda om te overnachten. Er zijn uiteraard nog meer mogelijkheden te vinden in Breda, maar hier worden de beste opties weergegeven.

Bliss

Het Bliss Hotel ligt in het oude centrum van Breda en biedt luxueuze suites met de modernste voorzieningen, zoals een open haard en een flatscreen-tv met kabelzenders en een dvd-speler. Vanuit dit hotel kun je op eenvoudige wijze de binnenstad van Breda ontdekken (winkelen, uitgaan) en daarna makkelijk je luxe kamer binnenwandelen. Het hotel is gelegen aan een idyllisch pleintje waar je kunt eten en shoppen.

Bliss hotel

Keyser

Het Golden Tulip Keyser ligt in het centrum van Breda, op slechts 5 minuten lopen van de Grote Markt. Het hotel biedt gratis WiFi, een 24-uursreceptie, een terras en moderne kamers met een televisie. Daarnaast kun je ook heel goed ontbijten bij de Keyser. Hier wordt je dus goed verwend.

Keyser hotel

Novotel

Het Novotel Breda ligt aan de zuidelijke rand van Breda, in de buurt van een bos en aan de belangrijkste routes tussen Rotterdam en Antwerpen. Het heeft een buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid. 

novotel hotel

Mastbosch

Dit verblijf is prachtig gelegen aan de rand van een van de oudste bossen in Nederland. Je kunt vanuit dit hotel dus eenvoudig een boswandeling maken en daarna nog neerstrijken op het prachtige terras aan de bosrand.

Mastbosch hotel

Princeville

Hotel Princeville Breda ligt aan de rand van het bosrijke, bourgondische Breda. Het hotel ligt direct aan de A16, met handige uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Zeeland. princeville hotel

Apollo

Het Apollo is onlangs verkozen tot een van de beste hotels van Breda. Het is gelegen op een zeer centrale plek in de stad, namelijk naast het Centraal Station. Vanuit hier kun je heel makkelijk de stad verkennen en uiteraard weer de trein pakken.

 

Kortom: genoeg mooie mogelijkheden om je overnachting te kiezen in Breda en allemaal dichtbij het centrum, bos of andere uitvalswegen.

Booking.com

Check alle 19 hotels in Breda via booking.com .

Be first to comment