Kinderfilm Festival

Kinderfilm Festival

Het Fantastisch Kinderfilm Festival is op 19, 20 & 21 februari in Chassé Cinema tijdens de carnavalsvakantie. Met een programma van bijzondere, fantasierijke films én interactieve installaties inspireert het festival jonge kinderen tot +/- 9 jaar om met hun verbeelding te spelen en dit spel met anderen te delen.

Thema ‘Werkplaats Krak & Mik’

Het thema dit jaar is ‘Werkplaats Krak & Mik’ waarbij bouwen, timmeren en klussen centraal staan. Kinderen gaan spelen, ontdekken en experimenteren met al hun zintuigen. Zo timmeren ze -tik, tok, tak- zelf een houterige stop-motion film in elkaar. Of bouwen met trappetjes en doeken een eigen tentje. En als ze honger hebben gekregen van al dat gesjouw en gebouw, verven ze hun pannenkoek met een dikke laag jam. Daarna kunnen ze lekker uitpuffen bij grappige films als Mijn moeder is een vliegtuig of nieuwe klustechnieken opdoen bij een marathonvoorstelling van Buurman & Buurman.

Prijs

Een filmkaartje kost tijdens het Fantastisch Kinderfilm Festival € 8,50 per film, inclusief toegang tot Werkplaats Krak & Mik. Werkplaats Krak & Mik is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Het programma staat op de site van Chasse.

 

Be first to comment