ABOUT GENIA - Genius Choice

Foto Genia

WELKOM

Hallo iedereen, ik ben Genia Kroes-Haighton, de persoon en blogger achter GeniusChoice.nl. Ik ben geboren in Breda en opgegroeid in Baarle-Nassau. Nu ben ik alweer meer dan 16 jaar woonachtig in t mooie Breda.

Na de Havo op het Odulphus lyceum in Tilburg, ben ik op kamers gegaan in Breda. Hier ben ik Commerciele Economie gaan studeren aan de Hogeschool West-Brabant. Daarna heb ik de studie Marketingcommunicatie afgerond aan de Universiteit Nijmegen (KUN). Momenteel ben ik werkzaam bij General Electric in Breda als Regional Sales Manager op het gebied van finance/inkoop.

Gelukkig getrouwd en genietend van een heerlijke dochter. Echt huisje-boompje-beestje zou je kunnen zeggen, maar ik geniet ook enorm veel van leuke dingen doen en erop uit trekken in mijn vrije tijd.  En dan het liefste samen met anderen, zoals tennissen, shoppen, ergens wat eten of een drankje doen. En dat allemaal natuurlijk het liefste in ‘mijn’ stad Breda!

En om dan meteen de link met GeniusChoice te leggen: het is vast al wel duidelijk dat ik graag op pad ga in Breda. Ik ben er altijd voor in om nieuwe dingen te ontdekken of juist ook om naar die ene vertrouwde plek te gaan waar het altijd goed is. Ik ken veel leuke ‘ hotspots’  in de stad en wil daar ook graag anderen deel van uit laten maken. Adressen verzamelen en hierover vertellen aan anderen vind ik heel leuk om te doen.  Het is daarom ook niet voor niets dat ‘ GeniusChoice’ er is gekomen. Dus kortom:

Be Inspired and Enjoy Life ! 

GeniaFoto

 

Be first to comment