V&V Bloemen en Wonen

V&V Bloemen en Wonen

De witte brocante kast bij mijn dochter op haar kamer heb ik gekocht bij V&V Bloemen en Wonen. Want in deze zaak koop je niet alleen de mooiste bloemen en planten, maar ook prachtige brocante kasten voor in je eigen huis. Je kunt de kast op kleur laten verven en V&V komt hem thuis monteren in de juiste kamer.

papillon

v&v bloemen en wonen

V&V Bloemen en WonenIn de webshop van V&V Wonen kun je naast deze brocante kasten en andere meubels ook terecht voor kroonluchters of lampenkappen. Van alle markten thuis dus.

De winkel zelf is een waar sprookje waar je je in begeeft als je erdoorheen wandelt. Overal de mooiste bloemen gestyled tezamen met woonaccessoires. Elke hoek heeft een eigen kleur-palet of sfeer en je wordt er echt heel hebberig van! Ook heeft V&V de nieuwste zijden bloemen collectie in huis van het merk Silk-ka.

V&V winkel

v&v

 

 

 

 

 

Be first to comment