Nagelstudio Emmanuelle

Nagelstudio Emmanuelle

Bij Nagelstudio Emmanuelle kom je even tot rust van de alledaagse hectiek. Maar bovenal krijg je hier natuurlijk de mooiste nagels van Breda aangemeten door de twee nagel-professionals Emmanuelle en Natasha. Onlangs heb ik het nieuws vernomen dat er heerlijke nieuwe behandelingen bij zijn gekomen (gezicht, harsen)! Lees hieronder meer bij het kopje ‘Update’ .

nagels

Goede sfeer

Ik kom graag naar deze zaak, uiteraard voor de kwaliteit, maar ook omdat er altijd een relaxte sfeer hangt en er is tijd voor een leuk gesprek tijdens de behandeling (en een lekker drankje).

Voor mijn ‘trouwnagels’  ben ik hier voor het eerst geweest en sindsdien zweer ik bij de gel-nagels.

Onlangs ben ik weer geweest voor mijn ‘maandelijkse’ gel-nagel behandeling  en het is daarna altijd heerlijk om weer met mijn nieuwe verzorgde nagels rond te mogen lopen.  Ik krijg vaak complimentjes over mijn nette nagels, dus ik laat ze daarom ook graag zien!

 

Actie!: 10% korting & beauty-attentie!

Voor nieuwe klanten via GeniusChoice !

Wil je ook graag mooi verzorgde nagels, voeten of wimpers? Pak nu je kans en krijg als nieuwe klant 10% korting én een leuke beauty-attentie bij Emmanuelle!  1) Reserveer je afspraak bij Nagelstudio Emmanuelle (tel. 076-5208472) onder vermelding van ‘GeniusChoice’.  2) het zou leuk zijn als je ook aan mij doorgeeft dat je gebruik maakt van deze actie via mijn Contact-formulierSucces verzekerd!

 

nagelstudio emmanuelleManicure & Pedicure 

De slogan van de zaak heet niet voor niets ‘manicure en pedicure met allure’. Je kunt hier dus, naast de normale manicure, ook terecht voor een goede pedicure. Een echte aanrader voor de lente/zomer om dan met mooie voetjes in die slippertjes te stappen.

Zelf heb ik vorig jaar ook een pedicure door Emmanuelle laten doen en kon daarna vrolijk en zonder schaamte met mijn voeten op zomervakantie.

Qua keuze in nagellak kleur hoef je je trouwens geen zorgen te maken. Emmanuelle beschikt over de allerlaatste trend-kleuren van het bekende merk OPI. Dus keuze genoeg.

OPI-Brazil-Spring-Summer-2014-nail-polish-bottlesNieuwe zaak

Nog niet zo lang geleden is de zaak verhuisd van de binnenstad naar het Mgr. Nolensplein 25 in de wijk de Heuvel (voor mij heel fijn, want dichter bij huis).

De zaak heeft een frisse, moderne en chique uitstraling, met een aparte pedicure behandelingsruimte achterin de zaak. En wat ook heel handig is, is de gratis parking recht voor de deur!

Emmanuelle winpersWimper extensions

Je kunt hier trouwens ook terecht voor de laatste trend: wimperextensions! Als het goed is kun je met deze nieuwste techniek je oogopslag extra verfijnen en opvallend laten maken.

Wie weet ga ik dit binnenkort ook eens proberen!

 

Update: gezichtsbehandeling & harsen!

Sinds kort geven Emmanuelle & Natasha ook de volgende nieuwe behandelingen in de zaak, heerlijk om weer als herboren naar buiten te lopen:

Een heerlijke gezichtsreiniging of gezichtsmassage  (of tezamen) en het harsen van kin, bovenlip of onderbenen. Ook het verven van wimpers en wenkbrauwen behoort tot de opties.

Dus laat je verwennen bij Emmanuelle!

gezichtsbehandeling

 

 

 

 

 

 

Be first to comment