Snoep bij Holly Jolly

snoep

Snoep bij Holly Jolly

Super leuk!: er is weer een snoepwinkel gevestigd aan de Dreef in Princenhage! Jill Dunn heeft de stap genomen om een eigen zaak te beginnen genaamd Holly Jolly en iedereen te voorzien van lekker (ouderwets) snoepgoed.

snoepUitkiezen

Samen met mijn dochter heb ik al de lekkerste snoepjes uit kunnen kiezen. De kleine kinderen kunnen op een krukje staan en kijkend op de grote vakken met snoep hun favorieten aanwijzen. Een kinderhand is snel gevuld.

Nostalgisch

Holly Jolly is een moderne winkel, maar qua uitstraling heeft het een nostalgisch karakter. Zo heeft Jill bijvoorbeeld op de wand een grote foto laten aanbrengen waarop haar inspiratiebron (fam. Van Nunen van het oude snoepwinkeltje).

snoep

Biologisch

Door biologisch snoep te verkopen kan Jill bijdragen aan de bewustwording van ‘gezond’ snoep. In het assortiment is er een grote keus uit suikervrij, glutenvrij en lactosevrij snoep. Ook de ouderwetse varianten zijn verkrijgbaar, zoals met de hand gemaakte karamelblokken uit Frankrijk, glutenvrij en met honing gemaakt in plaats van suiker. Ook Oudhollandse salmiakbrokken zijn verkrijgbaar in deze leuke winkel.

Ga zelf eens een kijkje nemen en ga niet met lege handen naar huis…..

 

 

Be first to comment