Wolfslaar

Wolfslaar

Wolfslaar

Oh wat is dit toch een prachtige locatie! En je kunt er voor zoveel verschillende dingen terecht: van een heerlijke diner of vergadering tot een kook-workshop of sprookjes-bruiloft. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd bij Landgoed Wolfslaar!

>> alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door professioneel fotograaf Robert Govers <<

Wolfslaar

Landhuis

Het imposante landhuis ademt de sfeer van vroegere tijden, maar qua inrichting is het stijlvol modern. Ik vind dit een hele mooie combinatie.

wolfslaar zomer

Koetshuis als restaurant

Het mooie koetshuis is getransformeerd tot een modern à la carte restaurant met eigentijdse keuken, welke is bekroond met een Michelinster! Dat is het proeven meer dan waard! Ook qua wijnen zit je hier heel goed. De sommelier zal je aan de hand meenemen en adviseren.

Wolfslaar Restaurant

Trouwlocatie

Het landhuis Wolfslaar is een uitstekende plek om de huwelijksvoltrekking, het trouw-diner en/of -feest te houden. Een van de mooiste dagen van je leven kun je hier in luxe en met stijl vieren. Wolfslaar draagt zelfs sinds 2013 het ‘Keurmerk Trouwen’ (een onafhankelijk bureau toetst jaarlijks op betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie).

trouwen

Workshops & Flexwerken

Wolfslaar geeft verschillende culinaire workshops (van koken tot wijnen). Ook kun je hier terecht voor een mooie flexplek op de 2e verdieping van het landhuis via Seats2Meet.com.

Wolfslaar

 

 

 

 

 

 

 

Be first to comment