Ladies Day – Breda Future

Ladiesday Breda Future

Aantaande donderdag 26 juni staan bij het prof-tennistoernooi Breda Future de dames centraal. Deze Ladies Day heeft vele leuke activiteiten in petto voor de (ondernemende) vrouw.

proseccoOnder andere healthy food, high-tea, heerlijke smoothies of prosecco zijn te verkrijgen op het park. En uiteraard zijn er spectaculaire tennis-wedstrijden te zien.

Maar nog veel belangrijker en leuker is de netwerk-avond die georganiseerd wordt als een besloten onderdeel voor de vrouwelijke ondernemer. Dit programma staat in het teken van netwerken, kennis delen en inspiratie opdoen in een bourgondische sfeer. De organisatie van Breda Future ziet graag dat je je hierbij aansluit  (inclusief je vriendinnen, collega’s, relaties). Hoe meer vrouwelijke zielen, hoe meer vreugd.

Je kunt je kaarten voor de besloten Ladies-Night bestellen via zijnetwerkt.nl. Een single ticket kost 35 euro en een double ticket voor 2 personen kost 50 euro (bij de prijs inbegrepen is een smoothie of prosecco, de inspiratiesessie, de netwerktafel en daarna een netwerkborrel).

tennisbal2Je zult zeker geinspireerd worden door de power-vrouwen die het podium zullen betreden (waaronder topsporters Margot Boer en Yvonne Nauta, maar ook fashionista Annic van Wonderen van Ilovefashionnews.com). Daarnaast kun je netwerken en kennis delen aan de tafels waaraan diverse interessante organisaties zijn gekoppeld en hun uitleg geven (o.a. social media, coaching, advocatuur, topsport, bank&verzkering etc.).

Kortom: dit is zeker een dag / avond om niet te vergeten en die  je zal inspireren. Daarnaast ben je verzekerd van een gezellige bourgondische tennis-avond. Tot donderdag 26 juni!

Ladies

 

 

 

Be first to comment