Mama Fair 2014

Mama Fair

Mama Fair 2014 in ’t Chassé Theater! Daar moet je naartoe op 2e Paasdag (21 april)  dit jaar! Het is een super goed georganiseerd en gezellig evenement voor zwangeren en moeders (of vrouwen die gewoon willen shoppen) op een prachtige locatie in hartje Breda.

 

imageHip en uniek

De Mama Fair is een overdekte feel good markt waar o.a. webshopeigenaren hun waar in ‘real life’ presenteren. Je kunt hier shoppen tussen de meest unieke, bijzondere en hippe producten.

De Mama Fair is werkelijk van alle markten thuis, want je vindt hier producten op het gebied van speelgoed, kinderkamers, baksels en cadeautjes.

Maar er zijn ook producten in relatie tot kunst, kleding, woonaccessoires, kettingen, armbanden, tassen en nog veel meer. Genoeg keuze dus!

 

Permalink voor ingesloten afbeeldingActie 

Naast het shoppen kunnen kinderen een gratis kappersbeurt krijgen of het haar laten vlechten. Handig!

Bij de stand van de hoofdsponsor Kober kunnen kinderen kleuren of worden geschminkt. Achter het Chassé is er een hele grote speeltuin naast het Bredaas Museum, waar ze zich lekker kunnen uitleven.

Verder is er veel informatie over opvoeding, gezonde voeding, beweging, zwangerschap of fotografie. Volop inspiratie dus. Een voor een hapje en en drankje kun je terecht in het Chassé of in de lounge van ’t mooie FRONT.

 

A Fabulous Day

De Mama Fair is een initiatief van Eva den Doelder (www.rondomeva.nl) en Carolien Lageuse (www.fabulousday.nl). Samen hebben ze een tijd terug besloten om een event voor zwangeren en moeders te organiseren. Beiden zijn zelf ook moeder en zijn vanuit een passie ieder een eigen onderneming begonnen. De Mama Fair is dit jaar alweer de 2e editie, hopelijk volgen er nog meer.

Kortom: het zal een mooie inspirerende en gezellige shop-dag worden. Veel plezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be first to comment