Hogescholen Breda de beste!

Hogescholen Breda de beste

De Bredase hogescholen NHTV en Avans zijn de beste van heel het land. Dat blijkt uit De Keuzegids HBO 2015. Ook op de ranglijsten van individuele opleidingen scoren beide hogescholen bovengemiddeld goed.

NHTV

Het NHTV wordt in De Keuzegids HBO 2015 geroemd als een hogeschool die de termen ‘intelligent en praktijkgericht’ hoog in het vaandel heeft staan. De Keuzegids vindt het verder te prijzen dat NHTV docenten stimuleert om een master te volgen of te promoveren op toepassingsgericht onderzoek. Vooral de opleidingen Game Architecture, Hotel management en Facility management scoorden heel erg goed met meer dan 80 punten. Voor geinteresseerden verwijs ik graag naar de NHTV Onderwijsinstelling om direct kennis te maken met de school.

AVANS

Voor Hogeschool Avans is het alweer het vijfde jaar dat de instelling een plek in de top drie weet te bemachtigen. Bestuursvoorzitter Paul Rüpp van Avans zegt ongelooflijk trots te zijn op het behaalde resultaat. “Wat ik veel belangrijker vind, is dat we ons elk jaar toch weer weten te verbeteren. Nog meer opleidingen op 1. En Avans blijkt veruit de beste van alle hogescholen met meer dan 10.000 studenten. Dat stemt tevreden.”

Bron: Bredavandaag

Be first to comment