Financieel Advies – Rabobank Breda

rabobank

Financieel advies – Rabobank Breda

Advieskantoor vlaszak

Sinds eind november 2013 is het duurzaam ontworpen pand, op de hoek van het Kloosterplein en Vlaszak, in het centrum van Breda, de nieuwe locatie van Rabobank Breda.

Rabobank

Het is een ruim opgezet kantoor waar circa 250 medewerkers op een nieuwe manier werken en waar je terecht kan voor financieel advies.

Bedrijfshoreca

In het Atrium, dat op de begane grond als centrale ontmoetingsplek dient, biedt bedrijfshoreca The Colour Ktitchen vanuit een open keuken de dagelijkse lunch- en dinerfaciliteiten aan. Daarnaast verzorgt men ook de vergaderservice en de ontvangsten en evenementen voor de Rabobank.

rabobank

Hypotheek, beleggen, geld lenen pensioen, sparen….

Rabobank Breda is een betrouwbare bank waar je terecht kunt voor allerlei financieel advies. Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een lening, sparen, een pensioen- of beleggingsvraagstuk, de Rabobank is van alle markten thuis. Ik zelf ben al jaren klant en dik tevreden.

 

IMG_1032

 

 

 

Be first to comment