Brasserie Bardot is een echte hotspot!

brasserie bardot

Brasserie Bardot

Een super leuke terras-, lunch-, borrel- en diner-hotspot in Breda is Brasserie Bardot ! Laatst hier buiten op het terras gezeten aan het Van Coothplein (wat overigens meerdere leuke zaken heeft tegenwoordig) en vervolgens binnen genoten van een lekker diner.

bardot

Goed Terras

Brasserie Bardot is een Franse brasserie met een (verwarmd) zonneterras waar je ook de hele dag kan genieten van traditionele Franse gerechten met bijpassende Franse wijnen. Je kijkt uit over het pleintje waar genoeg te zien is, want op de ene hoek begint de winkelstraat naar de binnenstad.

bardot

Interieur

Het interieur is in een Franse brasserie-stijl gegoten en dit is zeer smaakvol en met een moderne twist gedaan. Je voelt je meteen thuis in deze gezellige sfeer en je wilt hier wel uren blijven hangen. Er is een grote spiegelwand en de gezellige bar is prominent aanwezig.

brasserie bardot

Gerechten

De kaart is voorzien van heerlijke Franse (borrel- en diner-) gerechten: van escargots, oesters en steak tartaar tot lamskoteletjes, dorade en heerlijke runderbavette! Alles komt voorbij en is even lekker. Daarnaast serveert Brasserie Bardot ook iedere week seizoensgebonden suggesties buiten de kaart.

bardot pinterest

bardot

 

Be first to comment