Chillen bij Denovo

Chillen bij Denovo

Denovo is een nieuwe aanwinst voor Breda. Het is een stijlvolle wijnbar annex club in het ‘oude jasje’ (prachtig monumentaal pand uit 1880) van wat voorheen BED / Luden was.

 

Top Terras

Laatst ben ik hier buiten op het heerlijke terras neergestreken en wilde eigenlijk niet meer naar huis. Het terras zit namelijk op een van de beste plekjes van de stad, aan de haven met een lange zit volop in de zon. Daarnaast kun je hier vanaf het terras goed ‘mensen kijken’ die het centrum in en uit gaan via de Visserstraat en de brug over het water. Met een relaxed lounge-muziekje op de achtergrond weet ik zeker dat je hier ook niet meer weg te slaan bent….

Denovo

Mooie wijnen

Maar Denovo heeft nog wel wat meer te bieden dan alleen een top terras.  Een mooi assortiment wijnen ligt hier te kust en te keur.  In de hippe wijnbar/ annex club kun je goed borrelen aan de imposante bar.  Naast een goed glas wijn kun je er ook een (speciaal) biertje, champagne of een cocktail nuttigen. Er is zelfs een aparte hoek ingericht om de cocktails te shaken!

 

Denovo2

Brasserie 

‘Shared Dining’, dat is het principe van de hapjes/gerechten die je kunt bestellen bij Denovo. in de wijnbar. Maar je kunt ook rustig genieten van de gerechten in de brasserie.  Ik heb zelf alleen nog wat kleinere hapjes gegeten op het terras buiten, dus ik ga zeker het ‘shared dining’ principe en de brasserie binnen een keer uitproberen.

 

Kortom: Denovo is voor mij lekker ongedwongen, en gezellig. Een super locatie om samen met anderen het ‘vrijdag-middag’ gevoel te vieren in stijl !

 

 

 

Be first to comment