Breda Future

Breda Future

Hét internationale prof-tennistoernooi komt er weer aan in Breda! Van 21 t/m 29 juni komen de tennis-talenten weer het gravel trotseren bij het Breda Future toernooi bij tennisclub BLTV aan de Ruitersboslaan 44.

 

Interessante spelers

Middelkoop_MatweWie weet zullen Thomas Schoorel (finalist 2013 heren) en Matwé Middelkoop weer in de finale schitteren? Of zal Bernarda Pera haar titel weer komen verdedigen dit jaar ? Wie zal het zeggen.

Het toernooi trekt in ieder geval een ongekend sterk deelnemersveld van Nederlandse toppers tot diverse Davis Cup-spelers van over de hele wereld. Het is mooi om het veelbelovend en aankomend (internationaal) talent te zien spelen in ons eigen Breda.

 

Dit jaar weer beter en mooier!

Onlangs is het magazine Tennis.nl weer verschenen met als speciale uitgave ‘Breda Future’. Volgens insiders zal dit evenement dit jaar weer nog beter en nog mooier worden. Dat zal wat beloven, ik heb er nu al weer zin in.

tennisbalVorig jaar heb ik het toernooi bezocht om mooie wedstrijden te bekijken en natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid. Heel Breda komt namelijk een kijkje nemen en een gezellige borrel pakken en je komt dus altijd wel wat bekende mensen tegen.

Ook dit jaar is er weer volop in petto. Naast het glazen mediahuis (het ‘ kantoor’ voor de mediapartners) zal er een tennisplaza te vinden zijn naast het centre court. Hier zijn verschillende stands en een gezellige bar te vinden die te bezoeken zijn voor zowel de tennisliefhebber als de netwerker. Waarschijnlijk zal ik op deze plek wel te vinden zijn dit jaar…

 

Sterk in Smaak

sterk in smaakBreda is en blijft een bourgonische stad, dus ook op dit grote toernooi zal er met zorg gewerkt worden aan de lekkerste hapjes en drankjes. Horecapartner Sterk in Smaak zal dit culinaire onderdeel voor haar rekening nemen. Er zal een echte Bredase invulling aan gegeven worden met streekgebonden en verse producten die passend zijn bij het dagprogramma.

 

Bomvol Programma

Naast de tennis-wedstrijden zijn er genoeg andere activiteiten te doen/zien tijdens het toernooi. Ikzelf help mee aan de organisatie van de Ladiesday die op donderdag 26 juni gehouden zal worden. We hebben leuke plannen op tafel liggen en het zal zeker een gezellige, leerzame en smaakvolle dag worden. Later zal ik meer informatie hierover prijsgeven. Dus bij deze nodig ik alvast alle ladies van Breda en omstreken uit om aanwezig te zijn op deze Ladiesday en te genieten van alles wat de revue passeert.

BredaFuture Ladiesday

Daarnaast is er ook grote aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid met projecten voor kinderen / jeugd (ook met een beperking) en ouderen zowel op als buiten het tennis-park. Op bijna elke dag van het tennis-toernooi wordt hier aandacht aan besteed in de vorm van sport en spel.

En niet te vergeten zijn de verschillende netwerkborrels en -activiteiten verdeeld over de gehele week. Tout Business Breda en omstreken kan dus komen netwerken en elkaar beter leren kennen onder het genot van een hapje/ drankje en een mooie tenniswedstrijd.

Kortom: Breda Future is voor iedereen zinderend spannend en bourgondisch gastvrij! Ik zou zeggen: sluit bij mij aan en kom ook kijken en genieten bij Breda Future!

bltv

 

 

 

 

 

Be first to comment