Vis bij Blini

Overheerlijke vis bij Blini

Als je dan een keer vis wilt gaan eten, ga dan zeker naar Blini in ’t Ginneken! Wij zijn echte vis-liefhebbers en bij Blini zijn onze smaakpapillen keer op keer echt verwend. Blini is een klein, maar fris en modern vis-restaurant (waar je overigens ook een heerlijk vlees- of vegetarisch gerecht kunt kiezen).

blini pand

Uit de zee

Al het mooie uit de zee wordt hier met liefde voor je klaargemaakt en super mooi gepresenteerd op het bord. Van een gegrild stukje vis, kreeft en zeevruchten, tot mosselen, fruits de mer en oesters.

Alles komt hier voorbij. En het leuke is trouwens dat je door de open keuken achterin het pand de keukenbrigade in de gaten kunt houden.

 

 

blini3

Zwemmen

Naast de heerlijke visjes kun je ook genieten van fantastische wijnen. De vis moet tenslotte goed kunnen zwemmen. De wijnkaart wordt netjes aan je uitgelegd en je krijgt een advies op maat passend voor elk gerecht. De service aan tafel is goed en door de informele sfeer voel je je hier al snel thuis.

Het enige minpuntje wat ik moet noemen is de inrichting. Hier zou nog een stapje in gemaakt kunnen worden, zodat het interieur op hetzelfde hoge niveau komt als de gerechten zelf.

 

Blini_Breda_4

In de buitenlucht

In de zomer kun je trouwens buiten op het terras aan de Ginnekenmarkt heerlijk borrelen en ‘ mensen kijken’ .

Ook kun je buiten dineren achter in de stadstuin met uitzicht heeft op de St. Laurentiuskerk. Dit moeten we zelf nog een keertje gaan uitproberen.

 

 

 

Be first to comment