Wijnbar Petit Bardot

wijnbar

Wijnbar Petit Bardot is groots!

Petit Bardot is een super leuke wijnbar direct naast restaurant Brasserie Bardot. Je kunt aan de bar hangen of op het (verwarmde) terras aan het Van Coothplein neerstrijken waar je rustig kunt kijken naar het passerende volk, uiteraard onder het genot van een wijntje.

Laatst heb ik hier een lange avond gezeten met de nodige wijntjes. De oesters hadden we ook al in het vizier, maar zijn als voorgerecht verorbert in de naastgelegen Brasserie. Want dat kan ook heel gemakkelijk: eerst een wijntje met een hapje in bij Petit Bardot en dan doorlopen naar het restaurant, of andersom weer terug naar de wijnbar.

Petit Bardot wijnbar

Eigenlijk voelt het alsof je op vakantie bent in Zuid-Frankrijk. Niet verkeerd! Ook als je de kleine-gerechten kaart leest waan je je in Frankrijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de wijnkaart. Alsof er een engeltje over je tong….

wijnbar

 

Be first to comment