RAW Next

RAW

RAW Next

Bij de nieuwste vestiging van RAW Interiors op de Wilhelminastraat zou ik de halve winkel wel mee naar huis willen nemen. Naast deze zaak heeft RAW Interiors ook een exclusieve showroom op het Graaf Hendrik III plein met merken als: Minotti, Meridiani, Frigerio, Limited Edition, Van Rossum, XVL.

RAW

Jong & Mooi

RAW staat bekend om puur design met een klein rauw randje. Mooie meubels en ietwat duistere accessoires die een knipoog aan je interieur geven. De nieuwe zaak presenteert een jonge lijn qua meubels en mooie accessoires voor je huis.

Met een knipoog voor je interieur

RAW

Advies

RAW geeft uitstekend interieuradvies op maat. Naar aanleiding van je wensen omtrent meubels, sfeer en stijl zal RAW vervolgens zeer professioneel aan de slag gaan en deze wensen vertalen in een nieuw interieur. Ook qua verlichting, kleuradvies of verbouwing kun je bij RAW terecht.

RAW

Be first to comment