Nieuws Flits Breda

Nieuws Flits Breda

538 Koningsdag

Op Koningsdag, 26 april, zal Breda Oranje kleuren en in het teken staan van het 538-Feest!  Nog maar andere halve week en dan barst het feest op het Chasséveld los. Naast de beroemde DJ Armin van Buuren, zullen meerdere grote namen de Revue passeren, oals: Sunnery James, Martin Garrix, Gers Pardoel, Yellow Claw, DI-RECT en Nielson. Lees meer op BredaVandaag.

BredaFoto

De opening van de Fotoweek vindt dit jaar in Breda plaats, tegelijk met de opening van fotografiefestival BredaPhoto. De expositie ‘Fotograaf des Vaderlands 2014’  zal in de Mezz georganiseerd worden door de Fotoweek. De Fotoweek is een initiatief van het Fotografiemuseum Amsterdam, het Nederlands Fotomuseum en de landelijke fotografenfederatie. Van 11 september tot 21 september staat heel Nederland tien dagen stil bij fotografie. Lees meer op: BredaVandaag.

Fotoweek2014

 

Art Breda

Het weekend van 5&6 april staat in het teken van Art Breda. het Chasse-terrein is volledig bedekt met super grote professionele witte tenten. Er zal dit weekend een schat aan kunst en antiek te bezichtigen zijn. Aan de beurs wordt deelgenomen door bijna 100, met name Nederlandse en Belgisch kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. Belangrijke handelaren in oude schilderkunst, algemeen antiek, Chinese kunst, Art Deco en specialisten op het gebied van klokken, juwelen, prenten en nog veel meer, presenteren hun collecties. Lees meer op BredaVandaag.

ART BREDA

 

Breda beste uitgaansklimaat

Breda is verkozen op de derde plaats van Nederland als beste stedentrip. Dat blijkt uit een onderzoek van Zoover. Maar men heeft Breda wel verkozen tot de stad met het allerbeste uitgaansklimaat! Check: OmroepBrabant.

 

 

 

Be first to comment