Shopevent Ginneken

Shopevent Ginneken

Zaterdag 29 maart kun je deelnemen aan het Shopevent Ginneken ! Dit is natuurlijk een uitgelezen kans als je van shoppen, beauty, eten, drinken en gezelligheid houdt! Je kunt nog terecht voor de kaart-verkoop ( 32,50 per stuk) via de Ticketverkoop, of bij de VVV of Schoonheidssalon Attirance.

De gehele dag wordt je in de watten gelegd, want er is een mooi programma samengesteld en er zijn veel zaken die zich openstellen voor het event of een actie/workshop aanbieden. Zo zal FelixFoto een workshop ‘Jouw Glamour Foto’  verzorgen. En je kan bij Attirance een leuke workshop of behandeling doen en bij Sjenkels kun je terecht voor haaradvies & styling. En een shopevent is geen shopevent als je niet naar huis gaat met een goed gevulde goodiebag!

shopping

Je kunt daarnaast ook kans maken op een overnachting met ontbijt bij Hotel Princeville in Breda en kans op een personal shopper via Studio 27.

Qua hapje en drankje wordt ook gezorgd, zoals  koffie/thee met iets lekkers en een luxe lunch bij Cafe Moeke. Als feestelijke afsluiter wordt er een prosecco aangeboden bij Cafe Sientje.

Dus ik zou zeggen: Go Go Go !

medicine

Be first to comment