Jacomijn Haararsenaal

Jacomijn Haararsenaal

De verhuizing van Jacomijn Haararsenaal naar een paar deuren verder is achter de rug. Het nieuwe pand is nr 89 aan de Ginnekenweg.

jacomijn

Wat een geweldige zaak is het geworden!  Uiteraard met dezelfde producten en uitstraling, maar toch komt alles in dit grotere pand beter tot zijn recht qua kleur en sfeer.

cowboys bagQua accessoires kun je er van alles vinden. Van prachtige tassen (oa Cowboys) en sjaals tot de leukste sieraden en horloges (oa Oozoo en Ikki).  En de zaak heet niet voor niets Jacomijn Haararsenaal dus er zijn ook vele haarverzorgingsproducten (waaronder Kerastase en Biosilk) te koop.

Sinds kort heeft Jacomijn ook de nieuwe collectie van Inti Knitwear in de winkel hangen. Inti is een uniek Nederlands knitwear label dat wollen kleding naar eigen ontwerp maakt in samenwerking met de locale bevolking van Ecuador.

Bij Jacomijn koop ik regelmatig iets voor mezelf of een fijne kadobon voor iemand anders. Zelf heb ik er ooit mijn tas van het merk Cowboys bag gekocht en natuurlijk verschillende oorbellen en sjaals waar ik niet van af kon blijven.

OozooAls je dan toch in de buurt bent en aan de Ginnenweg aan het winkelen bent, kun je net zo goed even langs bij Mevrouw Janssen en daarna nog een drankje/happie doen bij Block62 of Stilleven.

Jacomijn

 

 

 

 

 

 

 

Be first to comment