Block 62: Eat + Shop + Sleep

Block 62

Bij Block 62 kun je veel dingen tegelijk: van heerlijk eten en lekkere producten kopen tot een nachtje blijven slapen.

block26Ik was ik hier voor de eerste keer een hapje gaan eten en dit was zeer goed bevallen. Het is weliswaar een klein restaurant met maar een paar tafeltjes, maar dat neemt niet weg dat het eten er verrukkelijk is en de bediening heel professioneel.

De gerechten zijn een combinatie (niet fusion) van Indonesische, Thaise en westerse gerechten. Mijn tip is om vooral de aziatische te nemen, want daar zijn ze heel goed in. Ik had gekozen voor de ‘box’, een combinatie van 3 gerechtjes met jasmijn-rijst. Dit gerecht wordt ook nog eens origineel opgediend.

Block62Naast dineren kun je ook heerlijk lunchen en ontbijten bij Block 62 en ook nog de lekkerste producten kopen. Van chutneys, marinades tot sauzen en desserts. Allemaal mooi en origineel verpakt (je kunt er ook een cadeaubon halen… ). Dus leuke verjaardagskado’s. Daarnaast heeft Block 62 ook een samenwerkingsactie opgezet met de Bredase Voedselbank genaamd ‘wij een maaltijd zij een maaltijd’.  Dus dan eet je ook nog eens ‘verantwoord’.

En als je te moe bent (of te veel gedronken hebt) om nog naar huis te rijden, dan kun je overnachten in de B&B van Block 62. De 2 kamers zijn strak en speels ingericht en van alle gemakken voorzien.

Block62

Dus ga het zelf eens een keer proberen (eten, kopen of slapen) bij Block 62. Een heel leuk adres!

Block62

 

 

 

Be first to comment