12 Herfst tips in Breda

12 Tips voor de herfst in Breda

 

Natuur / Cultuur

Ga naar buiten en neem een frisse neus. Lees alle leuke ideeen in mijn artikel ‘Breda-Natuur‘  of Breda-Cultuur‘ en laat je zo een hele dag rondleiden door het mooie Breda. Ideeën voor een hapje/drankje staan er ook bij. Wel zo handig (zoals De Peer / Ruitersbosch).

0218_herfst_in_breda

 

Herfst-interieur

Neem eens een kijkje bij V&V Bloemen en Wonen en bij Violien en laat je inspireren voor je huis. Ik weet zeker dat je de deur niet uigaat zonder iets moois voor thuis / of een cadeautje.

blogje3_zps26577250

 

Lief voor jezelf

Laat jezelf eens lekker verwennen en kies een heerlijke massage of gezichtsbehandeling bij Cryon of neem een manicure of pedicure bij Emmanuel (10% korting via GeniusChoice!). Wees lief voor jezelf!

cosmetisch_m1

 

Herfst-look

De laatste fashion herfst-trends zie je terug in de collectie van de leuke winkel Jacomijn in de Ginnekenstraat. In de binnenstad van Breda loop je niet weg zonder iets leuks bij de ColorClub. Daarna even koffie drinken of een high tea ertegenover bij KoffieEnzo.

herfst-outfit_web

 

Lekkernijen

De inwendige mens wil ook wat, dus ga een heerlijke herfst-taart eten (met warme choco) bij Stilleven in de Ginnekenstraat of koop de meest lekkere dingen voor thuis bij het Smaakwarenhuis aan de overkant.

Donna Hay

 

Tijd voor een drankje

In de herfst kunnen er nog vele mooie zonnige dagen tussen zitten. Met een zonnetje op je bol kun je heerlijk wegzakken op het terras bij Denovo. Wil je liever knus binnen zitten, ga dan wijntjes proeven bij de nieuwe Wijnbar Pinot aan de Grote Markt.

10003636_530699050398857_3309637909134563904_o

 

Kermis in Breda

De Bredase najaarskermis wordt dit jaar gehouden van 17 oktober t/m 26 oktober 2014 op het Chasseveld. Deze dagen staan garant voor: 9 dagen zwieren, zwaaien en rondjes draaien.

image-496051

Be first to comment