Perfecte pasvorm bij Michael & Giso

Perfecte pasvorm bij Michael & Giso

Voor de mannen onder ons: ren snel naar Michael & Giso voor een mooi overhemd op maat! Het is een echte aanrader als je op zoek bent naar een goede pasvorm en kwaliteit.

Mijn man draagt tegenwoordig alleen nog maar de hemden van Michael & Giso. Hij keert graag terug naar deze zaak gezien het informele maar professionele contact en de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Michael & GisoDe Perfecte Pasvorm

De twee heren Michaël Oei en Rolf-Giso Heijkoop zijn een aantal jaren geleden begonnen als maathemden specialist.

Ze hebben een fysieke winkel opgericht aan de Veemarktstraat 36 in Breda inclusief een online store waar je je eigen maathemd kan ontwerpen en bestellen.

Momenteel zijn er ook Style Advisors ingeschakeld in verschillende regio’s. De Style Advisor helpt je bij het samenstellen van het shirt en het bepalen van de perfecte pasvorm. Op deze manier bieden Michael & Giso een totaalconcept om je volledig in stijl te laten kleden.

Michael & GisoBN-ers

Wat ik bijzonder en leuk vind is dat er bekende Nederlanders op TV worden gespot met de nieuwste creaties op maat van Michael & Giso, zoals Matthijs van Nieuwkerk in het programma De Wereld Draait Door. Dit geeft maar aan dat Michael & Giso goed aan de weg aan het timmeren zijn.

Strak in t pak

Daarnaast kun je bij Michael & Giso trouwens ook terecht voor een mooi pak op maat en andere accessoires. Dus wie weet komt mijn man binnenkort strak in t pak thuis….

Kortom: ga naar de Veemarktstraat en laat je maten opmeten, de rest volgt vanzelf en je bent verkocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be first to comment