Mjn Hemels!

Mijn Hemels!

Hemels lunchen, borrelen en dineren of gewoon een hemels kopje koffie pakken. Het kan allemaal bij de nieuwe horecazaak Hemels aan de Wilhelminastraat 23.

hemels

hemels_stappenbredaIk ben hier de laatste tijd al best vaak geweest. Voor een korte pitstop (latte macchiato, wijntje) en een keer om te borrelen wat uiteindelijk een klein diner werd. Want als je eenmaal binnen bent wil je niet meer weg. Dat is het enige probleem aan Hemels.

Kroonluchters

hemels3Je kijkt je ogen uit qua inrichting, want de zaak is uiterst smaakvol opgezet. Als je binnenkomt stuit je meteen op een lange bar inclusief barkrukken (daar houd ik van … ;-). Hier staan de verschillende wijnen uitgestald en is er een luxe koffie-corner. Verder heeft de zaak rustige aardse kleuren en is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer en hout. De kroonluchters (zelfs met lepels) boven de tafels maken de boel gezellig.

Luxe Koffie of Thee

hemels5Dankzij de samenwerking met koffiemerk Illy beschikt Hemels over een uitgebreide koffie-kaart (van Italiaanse koffietjes tot verrassende specials).  I like! Daarbij kan een versgebakken appeltaart of muffin niet ontbreken… Ook kun je bij Hemels tussen 15:00 en 18:00 terecht voor een heerlijke High Tea. Deze etagere met hartig en zoet ga ik binnenkort eens uitproberen.

Wijn & Spijs

hemels4De Hemelse wijnkaart is een vermelding waard. Je kunt er kiezen uit verschillende wijnstreken (ook interessante voor de wijnkenner). Een leuke manier om kennis te maken met al die wijntjes is een ‘high-wine’. Hierbij kun je zelf het menu samenstellen waarbij iedere wijn samengaat met een klein hapje. Over hapjes gesproken: alle gerechten, van lunch tot diner, zijn smaakvol en creatief samengesteld.

Stadstuin

Hemels beschikt ook over een stadstuin. Van de zomer wil ik deze graag een keer gaan uitproberen met een fris drankje of lunch erbij.

Shoppen

Eignelijk heeft Hemels een ideale locatie. Je bezoek aan Hemels gaat heel makkelijk samen met een shop-ochtend of -middag in de Wilhelminastraat of Ginnekenstraat. Ga eerst rustig winkelen waarna je als afsluiting een koffie met zoets of een wijntje met een borrelhap kan nemen bij Hemels. Het leven is goed….

hemels5

 

 

Be first to comment